top of page

בתחילת 2021 נולד הרעיון. קבוצה מיוחדת של נשות חינוך התכנסה לחלום יחד חלום משותף – מודל חינוכי חדש. מודל שיממש את תפיסות עולמנו החינוכיות. נפגשנו יחד בכל שבוע ולמדנו מודלים אלטרנטיביים קיימים והעמקנו בהם, כדי ליצור את הגרעין הייחודי של המודל שלנו. בין המודל הדמוקרטי לפרוגרסיבי, בין סאדברי לרג'יו אמיליה, בין אקטון אקדמי וחינוך מונטסורי, החל לצמוח מודל ייחודי שלנו שמלקט את הטוב בעיננו וממלא בתוכן חוסרים שהרגשנו. עברנו תהליך ארוך ואינטנסיבי של חשיבה משותפת, דיון, איסוף, זיקוק ודיוק עד למודל המתגבש. מודל "למידה בתנועה"

הדס שדות

מקימה ומובילת למידה בתנועה. מורה למדעים, רכזת וחברה בצוות ניהול בית ספרי כולל בצוות מוביל ניסוי. 

בעלת תואר שני בחינוך מאוניברסיטת תל אביב. 

מובילה בשותפות סיורים בבתי ספר מעוררי השראה "בשבילי הלמידה".

שותפה בקהי.לאט של פורום האטה בחינוך.

מנחה בקבוצת הפיילוט של למידה בתנועה בבית הספר הדמוקרטי הוד השרון בשנה הנוכחית.

ליצירת קשר: 052-8578297 sadothadas@gmail.com

PXL_20210806_070342306.PORTRAIT_2.jpg

נעה ספוזניק

מנטורית ורכזת מעגל היזמות המקיימת בתיכון החממה, שמספק מרחב להתפתחות אישית ולמידה, מורה, אמא.
עורכת דין בעברי.
שמחה ללוות בני אדם.
אוהבת לעשות וללמוד המון דברים, כמו מוזיקה, ספרות ואת העולם בכלל.
מאמינה בלמידה כמנוע התפתחות אישית.

Screen Shot 2022-06-06 at 11.09.48.png

ד"ר אורית פרנפס

חוקרת תהליכי למידה, מרצה במשך שנים באוניברסיטת תל-אביב ובאוניברסיטת בן-גוריון. בין היתר, חקרה ולימדה באוניברסיטה מודלים אלטרנטיביים ללמידה והוראה. בשנים האחרונות מפתחת את גישת "למידה מתנועת החיים" שמשלבת בין ידע מדעי על תהליכי למידה לבין פילוסופיה שמאפשרת נקודת מבט חדשנית על היבטים של למידה (הפילוסופיה של ג'נדלין). ממובילות "האטה בחינוך", ומלווה פדגוגית את "למידה בתנועה" מראשית דרכה.

ליצירת קשר: 054-4973757  orit@parnafes.org

IMG-20220605-WA0001.jpg

רותם גנות

בעלת ניסיון בתחום היזמות הטכנולוגית והחינוכית. סטודנטית לתואר שני בחקר החינוך האלטרנטיבי ומייעצת למשרד החינוך ולמוסדות חינוך נוספים בתחום התכנון האסטרטגי. מובילת וממקימי גן קהילתי בהוד השרון.

אני מאמינה בפיתוח של חינוך ולמידה איכותיים שנובעים מקשר אכפתי בין כלל הגורמים במערכת, הכשרה איכותית למורים בתחום הלמידה וגם בתחומים הרגשי והחברתי. אני פועלת להעצים את עצמאותם של כל הדרגים, מתלמיד/ה ועד רשויות מקומיות בקבלת החלטות ויישומן בעזרת כישורים וטכנולוגיות. 

WhatsApp Image 2022-06-06 at 11.06.08.jpeg

אורלי שפירא

חוקרת, דוקטורנטית בחוג לחינוך באוניברסיטת תל אביב. מלווה תוכנית התערבות בית ספרית, ומפתחת חומרי לימוד במרכז לחינוך דיאלוגי.תחומי המחקר והעניין הם זיקה בין יחסים בין אישיים, שיח דיאלוגי, והיבטים פדגוגיים בהוראה ולמידה.בעבר עבדה במחלקה לחינוך ערכי וחברתי ברשת אורט ישראל כמנהלת פרויקטים, מפתחת תכניות לימודים, מנחת השתלמויות מורים, ומלוות בתי ספר בתהליכי טיפוח אקלים חינוכי מיטבי והטמעת תחום המעורבות החברתית.

Screen Shot 2022-06-06 at 11.12.47.png

טל מוזס

יזם ואוהב להוביל ולהיות חלק מתהליכי שינוי. מאמין בחינוך פרוגרסיבי ומתמחה בלמידה מבוססת פרוייקטים, בחינוך דמוקרטי, בהוראה מתוקשבת ובמערכת מידע ותקשורת.  מורה ותלמיד נצחי. מנחה בפיילוט למידה בתנועה.

Screen Shot 2022-06-06 at 11.09.55.png

נגה שדות

בעלת נסיון של 12 שנים כתלמידה במערכת החינוך, בגנים ובבית ספר. בגיל 4 הצטרפתי לחינוך הדמוקרטי ומכיתה ה בחרתי לעבור לחינוך ביתי. אני חושבת שתפקיד בית הספר להיות קודם כל מקום שאני רוצה לבוא אליו, שמאפשר לי ללמוד את מה שמסקרן אותי ולהכיר לי דברים חדשים. הייתי רוצה שיתייחסו לילדים.ות כבעלי דעה- שצריך להקשיב להם ולסמוך עליהם יותר, במיוחד במה שקשור ומשפיע עליהם.
סיקרן אותי לחלום איך בית ספר יכול להיות ואיך מפתחים חלום למודל מעשי. 

PXL_20220112_094326451.jpg

איה מנור קליין

פסיכולוגית התפתחותית מומחית. עוסקת באבחון וטיפול בילדים, ליווי הורים ומשפחות במצבי חיים שונים. פסיכולוגית במכון להתפתחות הילד בבית החולים מאיר.
שותפה בפיתוח המודל מתוך נקודת המבט על הצרכים בגיל הרך ובהתאמה לשלבים  ההתפתחותיים של הילד.ה.

Screen Shot 2022-06-06 at 11.10.03.png
bottom of page